A fost lansat Proiectul “Cumpără Românește”, o inițiativă a premierului Marcel Ciolacu

PSD anunță că a fost lansat Proiectul “Cumpără Românește” ce reprezintă o inițiativă a premierului României, Marcel Ciolacu, dedicată promovării economiei locale și a produselor autohtone din România.

Acesta urmărește să creeze o mișcare de conștientizare și un sentiment de mândrie națională în ceea ce privește bogăția și calitatea produselor autohtone.

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că a „cumpăra româneşte” este cel mai autentic gest de patriotism economic şi va însemna „structura de rezistenţă” a tuturor programelor economice pe care actuala guvernare le va propune şi adopta.

Principalii piloni ai proiectului:

  • Cumpără Românește” dorește să informeze și să educe consumatorii cu privire la diversitatea și calitatea produselor românești.
  • Proiectul pune accent deosebit pe susținerea micilor producători și întreprinzători locali, oferindu-le acces la resurse și instruire pentru a-și dezvolta afacerile și pentru a inova.
  • Proiectul încurajează consumatorii să investească īn economia locală, susținând producătorii români și contribuind astfel la creșterea economică a țării.
  • Se pune accent deosebit pe practicile de responsabilitate socială și sustenabilitate, sprijinind comunitățile locale.